Zašto Tensilen?

Zašto Tensilen?

Povećajte razinu serotonina (tzv.eliksir sreće) i podignite svoje raspoloženje 

Stres, napetost i iscrpljenost samo se neke od svakodnevnih pojava koje se negativno odražavaju na zdravlje čovjeka i njegov društveni život i produktivnost na poslu. Istraživanja pokazuju kako nismo sami – epizode depresije su zapravo jako česte. Svjetska Zdravstvena Organizacija procjenjuje kako 21% žena i preko 12% muškaraca ima neke simptome depresije barem jednom u životu. Depresija nije nešto što smo “samo umislili”, to nije samo osjećaj tuge. Depresija nastaje kao posljedica stvarne biokemijske neravnoteže u mozgu i smanjene produkcije serotonina i dopamina, sastojaka odgovornih za raspoloženje, energiju, apetit i spavanje.

Stoga je neophodno vratiti balans serotonina i dopamina. Razinu serotonina, tzv. “hormona sreće” moguće je jednostavno i prirodno povećati redovnom primjenom Tensilena ,koji sadrži S-adenozil-metionin (SAMe) i kompleks B vitamina.

 

Slika 1: Osmijeh čini čuda

Tensilen-Devojka-Antistres

S-adenozil-metionin

S-adenozil-metionin (SAM-e), jedan od sastojaka u Tensilenu, pomaže funkciju mozga te djeluje protiv lošeg raspoloženja i pada koncentracije čime doprinosi mentalnom zdravlju. SAME-e je aminokiselina koju naš organizam prirodno stvara, ali često u nedovoljnim količinama. Ona ulazi u sastav stanica našeg organizma, sudjeluje u najvažnijim biokemijskim reakcijama i povećava razinu serotonina i dopamina.

Brojni su vitamini čije međudjelovanje pozitivno utječe na mentalno zdravlje. Ne mogu se promatrati izdvojeni. Vitamini B skupine su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su za proces stvaranja energije, kod pojačanog umora i povećanih tjelesnih i mentalnih napora.

Tensilen možemo okarakterizirati kao brzodjelujući prirodni antidepresiv. Sadrži kombinaciju S-adenozil-metionina (SAMe) i kompleksa vitamina B koji povećavaju razinu serotonina i dopamina- neurotransmitera odgovornih za poboljšanje raspoloženja.  Svojim sinergijskim djelovanjem doprinosi osjećaju vedrine, uživanja u životu i emocionalnog blagostanja te poboljšava koncentraciju i pažnju. Potpuno prirodan proizvod koji se koristi u Europi preko 40 godina te predstavlja snažnu pomoć u svakodnevnim izazovima koje pred čovjeka stavlja moderno društvo.

Možda stvari ipak nisu onakve kakvim se čine. Dozvolite sebi drugačiji, vedriji pogled na stvari! Osjetite razliku uz Tensilen 🙂

Slika 2: Prikaz čimbenika stresa i utjecaja Tensilena