Iskustva korisnika

  • Home
  • Iskustva korisnika

Cijelom Tensilen timu je veoma stalo da čuje i vaše mišljnje! Mi smo tu za vas, i zato nam je veoma važno da čujemo na koji način je Tensilen Vama pomogao. Pozivamo vas da podijelite vaše iskustvo sa nama i pomognete ostalima. Ako još uvijek niste ostavite iskustvo KLIKOM OVDE, a mi ćemo vas nagraditi.

Varaždin, 52 godine

Darko

Sa stresom se svakodnevno susrećem i želio sam nešto što će mi pomoći da se manje nerviram. Više vjerujem u prirodne proizvode. Tensilen® mi je pomogao u tome. Za samo 4 mjeseca sam se potpuno promijenio, sada mi je raspoloženje konstantno. Nastavit ću ga koristiti po potrebi.

Tensilen iskustva
Zagreb, 44 godine

Nina

Manje od mjesec dana koristim Tensilen® i sigurno nastavljam. Osjetna je promjena. Kupovala sam mirisne štapiće od lavande, probala sam s raznim čajevima za smirenje i drugim prirodnim stvarima. Međutim, jedino mi Tensilen® daje rezultate.

Zadar, 54 godine

Anita

Tensilen® koristim povremeno, po potrebi. Nemam neke probleme niti sam depresivna, ali mi s’ vremena na vrijeme ponestane energije. Rješenje sam našla u Tensilen®, koji je prirodan i meni pomaže. Nadomjesti mi energiju i popravi raspoloženje. Planiram ga i dalje koristiti jer ne moram brinuti – želim imati snage za sve!

Tensilen iskustva
Pula, 34 godine

Svjetlana

Tensilen® uzimam 6 mjeseci. Nedostajala mi je snaga kako bih izdržala sve obaveze. Redovno ga koristim i rezultati se vide. Imam više snage i energije. Vratila mi se želja i fokusiranost. Više uživam u svom slobodnom vremenu sa svojom obitelji.

Slavonski Brod, 39 godina

Danijela

Potrebno mi je bilo nešto da mi vrati energiju. Tensilen® je odličan za to, jako mi odgovara i opušta me. Na poslu osjećam manju nervozu, a nove obaveze mi ne stvaraju problem. Mislim da ću ga nastaviti koristiti.

Tensilen iskustva
Garešnica, 58 godina

Milica

Koristim Tensilen® 5 mjeseci. Prvi mjesec nisam vidjela velike promjene, ali nisam ni redovno koristila. Međutim od sljedećeg mjeseca sam ga počela redovno piti i bila je značajna razlika. Stvari su me počele manje nervirati, postala sam opuštenija i manje razdražljiva. Samopouzdanje mi se vratilo i sada ponovo normalno funkcioniram. Jako sam zadovoljna.

Imotski, 48 godina

Ana

Zbog privatnih problema bila mi je potrebna neka podrška da normalno nastavim dalje. Prijateljica mi je preporučila Tensilen® i jako sam joj zahvalna. Koristim ga već godinu dana i pomaže mi da pozitivnije gledam na stvari.

Tensilen iskustva
Osijek, 40 godina

Ivica

Liječnik sam po profesiji i konstantno sam u gužvi, slobodnog vremena skoro da nemam. Bilo mi je potrebno nešto na prirodnoj bazi što će mi dati više energije i pomoći da se izborim sa dinamičnošću posla. Počela je i supruga koristiti, jako smo zadovoljni.

Karlovac, 35 godina

Maja

Stresovi dolaze sa svih strana, uvijek ima trzavica koje me izbace iz takta. Savjetovali su mi da krenem koristiti lijek koji je kod mene proizveo samo suprotan učinak. Niti me je smirilo, niti sam se osjećala bolje. Na mene zaista nije djelovao. Probala sam sa Tensilenom® i potpuno je druga priča. Koristim ga već skoro 2 godine. Dobro raspoloženje mi se ustalilo, nemam više oscilacija i jako sam zadovoljna. Pomaže mi da lakše prebrodim dan i budem u koraku sa novim izazovima. Sve preporuke.

Tensilen iskustva
Kaštel Stari, 38 godina

Stipe

Tensilen® stvarno djeluje, baš kao što je napisano na pakiranju. Probao sam sa raznim čajevima i drugim proizvodima ali Tensilen® mi je dao puno bolje rezultate. U početku mi je bio problem cijena, ali kada sam vidio djelovanje shvatio sam da je to to. Cijena je potpuno opravdana. Sasvim je dovoljna jedna kapsula dnevno, a rezultati su bili vidljivi već nakon prve kutije. Loša raspoloženost, pasivnost i nezadovoljstvo su nestali, dobio sam energiju koja mi pomaže da lakše izdržim pritisak na poslu.

Čakovec, 47 godina

Jasmina

Tensilen® mi jako odgovara, koristim ga već 7 mjeseci. Pomaže mi da prebrodim ovu gužvu na poslu. Mnogo bolje funkcioniram. Smanjuje mi stres i napetost koja se stvara uslijed povećanog broja obaveza. Lakše se nosim sa problemima i više uživam u slobodnom vremenu i obitelji.

Tensilen iskustva
Crikvenica, 39 godina

Davor

Jako sam sretan što mogu konačno nešto pohvaliti kod nas! U posljednje vrijeme sam osjećao da se problemi samo nagomilavaju i da ne vidim izlaz. Jako sam bio pod stresom i bilo mi je nemoguće dočekati večer s dobrim raspoloženjem. Razgovarao sam čak i sa psihologom, koji mi je rekao da trebam početi piti antidepresive, ali da se pripremim na to da će trebati par mjeseci dok ne osjetim poboljšanje, da ću biti pospan i zbunjen i da ću možda imati problema sa erekcijom. To mi nikako nije bilo prihvatljivo pa sam odlučio probati sa Tensilenom®. Vrlo sam pozitivno iznenađen učinkom poslije samo 2 tjedna, a moj seksualni život je bolji nego ikad. Uz to saznao sam i da ga 2 kolegice također koriste, pa je smijeh i dobra atmosfera u uredu uz Tensilen® zagarantirana! 🙂

Ludbreg, 38 godina

Verica

Zaposlena sam u informatici i mama sam malog djeteta. Od nedavno su krenuli i problemi sa štitnom žlijezdom, pa su mi neraspoloženje, nervoza i kronični umor praktično postali sastavni dio mog života (na žalost). Tensilen® sam prvi put kupila prije 3 mjeseca i od tada ga uzimam svaki dan (1 tabletu svakog jutra). Strašno mi se sviđa što je u pitanju prirodni proizvod pošto ja nisam pobornik olake konzumacije proizvoda bilo koje vrste, a i plašila sam se kako će to utjecati na moju terapiju za štitnu žlijezdu. Tensilen® mi baš odgovara jer nemam nagle promjene raspoloženja, i sve je jednostavnije. Osjećam da mi smanjuje stres i nerviranje, a pri tom me ne uspava, već naprotiv, imam više energije za mnogobrojne obaveze i manje sam umorna. I ne samo to! Pošto u Tensilenu® ima vitamina B primjetila sam da mi kosa manje opada nego ranije i da mi je koža ljepša. Zasad nemam nijedno negativno iskustvo vezano za Tensilen®. Jedina zamjerka je možda cijena za koju bih voljela da je niža, ali u svakom slučaju stvarno vrijedi.

Tensilen iskustva
Rijeka, 38 godina

Darinka

Period kroz koji prolazim me je doveo u stanje kada rijetko šta može da me nasmije i oraspoloži.
Svakodnevni posao koji zahtjeva veliku odgovornost, veliki problemi u privatnom životu, krah braka su me doveli u bezvoljno stanje. Nisam htjela da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i svaki razgovor. Svaka sitnica me je dovodila do suza. Nisam bila u stanju da prebrodim sve probleme. Prijateljica, doktorica, mi je preporučila Tensilen®. Koristim samo jednu kapsulu ujutro i od kada pijem Tensilen® imam puno energije. Skoncentrirana sam na poslu, obavljam sve svoje dužnosti sa lakoćom. Vratila sam se normalnom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitness. U razgovoru sa prijateljicama sam shvatila da nisam jedina koja koristi Tensilen®. Želim podijeliti svoje iskustvo i preporučiti svima Tensilen®, lakše i brže ćete vidjeti kako je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

Koprivnica, 32 godina

Marija

Počela sam da uzimam Tensilen® prije dva mjeseca. Osjetila sam razliku već poslije nekoliko dana. Nekako sam bolje raspoložena, rasterećenija sam i imam više samopouzdanja. Oduvijek sam se nadala da će se stvari već nekako riješiti, ali nisam uvijek vjerovala u to. Tensilen® mi je dao taj jak početni osjećaj dobre energije, nakon čega sam manje brinula oko nebitnih stvari, postala sam optimističnija… A onda su lijepe stvari krenule da se dešavaju 😀

Tensilen iskustva
Zagreb, 35 godina

Slavica

Prije 6 mjeseci sam prolazila kroz najgori period u životu. Velika odgovornst i zahtijevi na poslu, nerazumijevanje i financijski problemi u braku koji su na kraju doveli do razvoda učinili su da izgubim volju za sve. Nisam mogla da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i običan razgovor. Jednostavno, nisam bila u stanju da ustanem i nastavim dalje… Probala sam sa Tensilenom®, na nagovor prijateljice koja je liječnica. Uzimala sam jednu kapsulu ujutro i već nakon tjedan dana sam se osjećala nekako laganije i poletnije. Uskoro sam imala više energije, bolje sam funkcionirala na poslu. Sada se polako vraćam normalnom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitness. Kada sam konačno počela pričati o problemima kroz koje sam prolazila, uvidjela sam da nisam sama i da nisam jedina. Zato želim podijeliti svoje iskustvo i preporučiti svima Tensilen®! Brzo i lako ćete vratiti energiju da se izborite sa svim izazovima i uvidjeti da je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

Osijek, 26 godina

Jasna

Volim Tensilen®! To je moj omiljeni proizvod. Zabavno je što ni jedna od prijateljica ne zna da ga koristim, ali da su sve primijetile da se nešto čudno događa sa mnom. U smislu da sam otvorenija, pozitivnija, više se smijem i da sam se proljepšala… U stvari one misle da sam se zaljubila 🙂 Možda im ovih dana otkrijem da je ustvari Tensilen® zaslužan za tu promjenu 😉

Tensilen iskustva
32 godine, Zagreb

Amela

Imala sam loš period u životu kada sam čula za SAMe i Tensilen®. Počela sam s jednom kapsulom dnevno i već poslije sedam dana upotrebe, izašla sam iz faze svakodnevne depresije, spavanja do podneva i nedostatka energije da napravim i najjednostavnije stvari kao što su čišćenje stana ili plaćanja računa. Tensilen® mi je pomogao da se ponovo dignem, da ojačam i da se sa više energije posvetim sebi. Samopouzdanje mi se vratilo, ne samo privatno, nego sam osjetila i da sam na poslu mnogo više fokusirana i da lakše rješavam svakodnevne poslove. Preporučila bih Tensilen® svakom, jer je meni zaista pomogao da lakše i brže prebrodim izuzetno stresan period…

Bjelovar, 52 godine

Damir

Ranije sam liječio anksioznost i poslije jedne terapije u trajanju od 6 mjeseci , elicea + ksanaks, sve se sredilo. Dugo je bilo sve u redu, ali su mi se simptomi vratili nakon prestanka pušenja i još jednog vrlo zahtjevnog životnog perioda. Imao sam poremećaj sna, rano buđenje, dnevnu iscrpljenost, kao i kroničan umor i povremenu iznenadnu vrtoglavicu. Nakon samo 4 dana uzimanja Tensilena® osjetio sam se – zdravo umoran, kao kad imate dobru fizičku aktivnost iz koje znate da vam slijedi oporavak i dobar osjećaj. I zaista sutradan mi je već umor bio značajno smanjen , dan za danom počeo je i san da mi se poboljšava i vrtoglavice da jenjavaju. Očekujem da mi se još stabilizira san i sve će biti kao da ništa nije ni bilo…

Tensilen iskustva
Sisak, 28 godina

Katarina

Bila sam pod prevelikim stresom, zatim napadi straha, uznemirenost, nervoza. Poslije prve kutije mi je bilo malo bolje, zatim nakon ove druge još bolje. Preporučila bih Tensilen® svima, jer je proizvod na biljnoj bazi i ne šteti. Samo treba biti uporan i ne odustajati. 🙂

Gospić, 30 godina

Dijana

Od danas sam počela sa ponovnim korištenjem Tensilen®. Zaista je proizvod koji čovjeku pomogne u tjeskobama koje ima i s kojim se, na žalost, suočava kroz život, prije ili kasnije svatko od nas!

Tensilen iskustva
Dubrava, 40 godina

Tomislav

Poslije prvog dana, baš poslije prve tablete istog tog dana sam osjetio olakšanje. Nekako kao da lakše podnosim probleme koje imam. Nakon 3-4 dana sam se počeo vraćati u “normalu”, dakle glavobolje su prestale i spavao sam lijepo. Prije uzimanja Tensilena® glavobolje su bile učestale, spavanje mi je bilo užasno, legnem u 9, ustanem u 1 navečer pa legnem u 5 ustanem u 8. Sada, od kako koristim Tensilen®, legnem oko 11-12 navečer i ujutro ustanem bez glavobolje i nekako ispunjeno, s puno energije.

Dubrovnik, 35 godina

Mirta

Smrt roditelja me je dugo pratila, svakodnevni stres, napetost, nervoza, nezadovoljstvo, nesigurnost su bili moji konstantni osjećaji. Iskreno, u više navrata sam koristeći ovaj proizvod sve to pobijedila i osjetila znatnu i ogromnu promjenu, u pozitivnom smislu i na bolje. Svima, od srca, preporučujem ukoliko imaju bilo kakve nedoumice u vezi korištenja Tensilena®, da ne sumnjaju ni trenutak već da naruče i pokušaju Tensilenom®  svoje tegobe otkloniti, jer je odličan!

Podijelite Vaše iskustvo sa Tensilenom, a mi ćemo vas nagraditi.

Vaše Tensilen iskustvo

Povratna informacija od naših korisnika nam mnogo znači, i pomaže nam u daljem razvinjaju našeg proizvoda. Podijelite Vaše iskustvo sa nama, pomozite drugima, a mi ćemo vas nagraditi.